Tindertocht

Cupido doet het weer!

Na het succes van vorig jaar gaat Cupido opnieuw aan de slag om zijn pijlen af te schieten. 

Liep je vorig jaar nog 1 op 1, dit jaar gaan we voor een andere aanpak, om de kans op een goede match te vergroten. 

Nadat Cupido jullie welkom heeft geheten ga je direct door met speeddaten. Na deze speedy kennismakingsronde ga je in een groepje met leeftijdsgenoten van start. Omdat je tijdens de speeddate je eerste indrukken hebt opgedaan weet je ook beter op wie je tijdens de wandeling van ongeveer 5 kilometer je pijlen wilt richten. Onderweg zullen jullie op een verrassende manier uitgedaagd gaan worden elkaar beter te leren kennen. 

Dus wil jij op een ontspannen manier in de mooie natuur een nieuwe liefde, of een wandelmaatje vinden, houdt dan vrijdagavond 23 augustus vast vrij in de agenda. 

Deze avond is de start van de rest van je leven! Koop hier je ticket en je ontvangt daarna van ons meer informatie en het inschrijfformulier.

——————————————————————————————

Wat goed je hebt de eerste stap gezet! Je bent nieuwsgierig geworden of iemand heeft je getipt om mee te lopen met onze Tindertocht. Geen geswipe maar gewoon lekker lopen en iemand eens leren kennen op een andere manier. Of je nu op zoek bent naar de liefde of een wandelmaatje.. Deze avond wordt gewoon leuk!

Je kunt altijd wel een rede bedenken om NIET mee te doen, maar er zijn nog veel meer redenen om juist WEL mee te doen. Als organisatie hebben we hiervoor 10 geboden opgesteld:

  1. Gun jezelf de lol
  2. Gun je match de lol
  3. Start je weekend goed
  4. Je hoeft niet te swipen, alleen maar te wandelen
  5. Een goede relatie start met lichaamsbeweging
  6. Misschien loop je de ware wel tegen t lijf
  7. Wees niet bang om een blauwtje te lopen
  8. Ontdek de romantische plekjes in Lith
  9. Professionele kinderopvang is aanwezig
  10. Nazorg is aanwezig (Trouw-ma team)