Over ons

Zeven jaar geleden alweer, in de zomer van 2018, is de Wandeldriedaagse Lith-Lithoijen (W3D) gestart en in de loop van de jaren is zij een begrip geworden in Lith en omstreken. De organisatie wordt gevormd door enkele mensen uit Lith die van een lolletje houden en zich graag inzetten om een mooi evenement te organiseren. De organisatie wil jong en oud op een sportieve manier onze prachtige dorpen met schitterende paden en mooie cultuur laten zien. 

Telkens slaagt de W3D er in spectaculaire activiteiten te organiseren die een groot aantal deelnemers trekken. Het succes is te danken aan de grote inzet en het creatieve brein van de organisatie en de belangeloze inzet van vele vrijwilligers. Ook tijdens corona heeft de W3D zich niet uit het veld laten slaan en organiseerde zij leuke evenementen/activiteiten. 

Neem maar eens een kijkje bij vorige edities om te zien wat we allemaal al georganiseerd hebben. We bedenken steeds weer wat nieuws en zien je graag bij een van onze wandeltochten verschijnen.

Groet

Mirjam, Wim, Els, Anke, Eva, Jolanda en Rian